tonii web challenge: de slimste inkoper!

tonii community introduceert de web challenge 'De slimste inkoper'. In samenwerking met Nevi Kring Zuidwest zullen komend (school)jaar vier afleveringen worden gespeeld. De eerste vond plaats op 22 september a.s., de tweede staat gepland voor dinsdag 17 november a.s. 

 

De web challenge is gebaseerd op de #toniitest die dagelijks op het Instagram account van tonii community wordt gespeeld. De web challenge 'De slimste inkoper' omvat per aflevering tien thema's (rondes) van ieder vier vragen. In totaal worden er per aflevering dus veertig vragen gespeeld. 

 

De web challenge wordt georganiseerd in de vorm van een webinar in combinatie met een online 'voting system' (Mentimeter). Via de app (Mentimeter) kun je vervolgens - na invoer van de code van het thema - een antwoord kiezen. Voor je score telt niet alleen of je het goede antwoord geeft, maar ook de snelheid waarmee je dat doet. Wat doorslaggevend kan zijn bij een eventuele gelijke stand na tien ronden. 

 

Voor de winnaar van iedere aflevering ligt 100 euro klaar! De nummers 2 en 3 ontvangen een prijs van 50 respectievelijk 25 euro. Vind je het leuk om mee te doen met editie 2 op 17 november a.s.? Schrijf je dan gratis in via deze link (inschrijven met een pseudoniem is toegestaan; wel graag je correcte mailadres vermelden)!