Inschrijven

TONII symposium 'Inspiring sustainable behaviour'

Fijn dat je wilt deelnemen aan het symposium! Voor een investering van 27,50 of 35 euro neem je al deel. Als je daarbij connect met TONII, dan ontvang je 7,50 euro korting en betaal je 20 euro voor pakket Jelle en 27,50 euro voor pakket Dennis. Bij je deelname zit nl een e-book van Jelle Derckx of een boek van Dennis Storm inbegrepen. En ook een voucher met een waarde van 22,50 euro die je kunt inwisselen bij MUD jeans voor 3 maanden gratis dragen van een spijkerbroek als je daar een spijkerbroek least voor een jaar.

 

Deelname is inclusief snack, koffie, thee en fris.  

Deelnamepakket 'Dennis'

  • deelname aan TONII symposium 'Inspiring sustainable behaviour' op 4 april 2019
  • boek Dennis Storm: Weg ermee (hard cover) t.w.v. 14,99 euro
  • drie maanden gratis jeans dragen bij lease van circulaire jeans bij MUD Jeans (waarde 22,50 euro)

Let op: als je nu connect met TONII community ontvang je een kortingscode t.w.v. 7,50 euro die je kunt gebruiken bij het bestelproces. Je betaalt dan 27,50 euro i.p.v. 35,00 euro voor deelnamepakket A.

 

35,00 €

  • Beschikbaar

Deelnamepakket 'Jelle'

  • deelname aan TONII symposium 'Inspiring sustainable behaviour' op 4 april 2019
  • e-book Jelle Derckx: Verlangen naar minder (waarde 4,99 euro)
  • drie maanden gratis jeans dragen bij lease van circulaire jeans bij MUD Jeans (waarde 22,50 euro)

Let op: als je nu connect met TONII community ontvang je een kortingscode t.w.v. 7,50 euro die je kunt gebruiken bij het bestelproces. Je betaalt dan 20,00 euro i.p.v. 27,50 euro voor deelnamepakket B. 

 

27,50 €

  • Beschikbaar

TONII Update

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuws en ontwikkelingen bij TONII? Schrijf je dan hier in voor de TONII Update die gemiddeld één keer per maand uitkomt. Daarnaast kan - eveneens gemiddeld één keer per maand - een TONII Invitation op je digitale deurmat belanden met specifieke informatie over een event, clinic of (digitale) bijeenkomst.