TONII Talent!

Zit je niet lekker in je eerste baan ('First job syndrome')? Of heb je het gevoel dat je jezelf niet verder kunt ontwikkelen in je huidige functie en ben je na een aantal mooie en leerzame jaren toe aan een nieuwe uitdaging? Maak dan hier een anoniem profiel aan en vertel wat je zoekt. Deelnemers die op zoek zijn naar een nieuwe collega en/of organisaties die op zoek zijn naar inkooptalent met ervaring en denken een goede match te hebben met jouw wensen kunnen reageren. Jij bepaalt vervolgens zelf met wie jij contact opneemt om jouw nieuwe uitdaging verder vorm en inhoud te geven! 

Ervaren inkoopprofessional wil als zzp'er de bakens verzetten en zoekt een nieuwe uitdaging in de regio Den Haag-Leiden-Zoetermeer-Delft. Meer weten? Klik dan hierboven op Iris. Wil je contact met mij, klik dan op onderstaande knop.

Jonge inkoopprofessional is nieuwsgierig welke andere inkoopfunctie haar goed zou passen. Regio Limburg/Noord-Brabant. Meer weten? Klik dan hierboven op Liza. Wil je contact met mij, klik dan op onderstaande knop. 

 

                Hier jouw profiel?

Interesse om je profiel via TONII Talent kenbaar te maken? Neem dan contact op via ondersteunde knop Contact.