Zomer!

Het is hoogzomer! Veel mensen zijn op vakantie. Maar in tegenstelling tot de landen in Zuid-Europa gaat hier de boel niet op slot in augustus. Wij werken gewoon door in de zomerperiode. Wellicht is het een stuk rustiger dan normaal. Maar als je voor de zomer met een nieuwe tender was gestart of je collega's zijn toch bijna allemaal met vakantie gegaan, kun je een rustige zomer waarschijnlijk wel op je buik schrijven.

 

Bij TONII zitten we ook niet stil. De laatste hand wordt gelegd aan de programmering van het TONII event van 23 oktober a.s. De eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnen. Hopelijk kan ik snel meer inschrijvingen tegemoet zien!

 

De intervisiegroep is een lid rijker: Sanne! Wil je ook meedoen? Laat het mij snel weten. Er is nog één plekje over in de intervisiegroep die in het najaar weer bij elkaar komt. Ter motivatie  verwijs ik nog maar een keer naar het artikel over de Millennials zoals dat een tijdje geleden in de Metro is verschenen. 

 

Dan TONII debating. Zoals aangegeven in de vorige update ga ik hiervoor een introductiedebat organiseren onder leiding van een deskundige op dit gebied. Maar dat kan natuurlijk niet zonder deelnemers. In de datumprikker heb ik twee data aangegeven waarop 't zou kunnen plaats vinden: maandagavond 25 september en maandagavond 2 oktober. Wil je - bij interesse -  in de datumprikker aangeven welke datum jou het beste zou passen?

 

Laatste punt in deze blog is dat er binnenkort ook een pagina op de TONII website ingeruimd zal zijn voor vacatures. Het gaat om linkjes naar externe websites waar je - bij interesse - meer informatie over de betreffende vacatures kunt vinden. De vacatures worden mij aangeboden door leden van TONII.

 

Nog veel vakantie- dan wel werkplezier gewenst!

 

Groet!

 

Peter

Reactie schrijven

Commentaren: 0