(Web)events

Please check our calendar which you can find on the left side of this page!

Archive

tonii webevent 'never stop growing'

Op 19 mei en 4 juni 2020 organiseert tonii community - in samenwerking met Nevi Kring Zuidwest - een webevent in twee delen met als thema 'Never stop growing' waarbij talentontwikkeling en persoonlijke groei centraal staan.  


Het thema van het webevent is 'Never stop growing', ofwel persoonlijke groei dat we vanuit verschillende invalshoeken behandelen. Denk bijvoorbeeld aan het realiseren van je droom, leven naar je levensmotto, een carrière-switch of het bij jezelf ontdekken van nieuwe en onvermoede talenten na een moeilijke periode in je leven, zoals een faillissement. De 'line up' met inspirerende sprekers bestaat uit Dennis Storm (voormalig BNN presentator), Luk Dewulf (Vlaamse 'talentfluisteraar'), Lukas Grosveld (oprichter Wakuli coffee) en Tessa Smits ('creative manifestor' en auteur van het boek 'Failliet, mooier wordt het niet'). 

Lukas Grosveld

Lukas is met Yorick Bruins oprichter van Wakuli koffie en realiseert hiermee zijn droom/ambitie voor een eerlijke en duurzame koffieketen! Lukas zal op het webinar vertellen welke talenten hiervoor nodig waren/zijn en wat 't hem heeft gebracht op het vlak van persoonlijke groei. 

Luk Dewulf

Luk is een Vlaamse pedagoog, 'talentfluisteraar' en 'burn out' coach die in binnen- en buitenland een veelgevraagd spreker is. Luk is tevens de ontwikkelaar van een talentscan die door veel grote organisaties (bv. KLM en Oxfam) wordt gebruikt. 

Tessa Smits

Tessa is 'creative manifestor' en gaat zelf uitleggen waar dit precies voor staat. Eén ding staat vast: het raakt direct aan haar talent! Tessa is woonachtig in Spanje en is auteur van het boek 'Failliet, mooier wordt het niet'.

Dennis Storm

Dennis is oud BNN presentator, onder meer van 3opreis. Tegenwoordig leeft Dennis minimalistisch en heeft hij daar een boek over geschreven: 'Weg ermee'. Dennis vertelt op het webinar wat 'het roer om' hem in niet-materialistische zin heeft opgeleverd.


tonii symposium 'Inspiring sustainable behaviour'

Op 4 april 2019 organiseerde tonii community het symposium 'Inspiring sustainable behaviour' met aan MVI gerelateerde onderwerpen als duurzaamheid, circulariteit en minimalisme. Het  programma zag er als volgt uit: 

17.00 uur

Inloop met snack

 

17.30 uur

Opening (Peter)

 

17.35 uur

Clean2Antarctica  (Esmée Amsen)  

Esmée zeilt in februari  en maart 2019 als matroos en lid van een 'denktank' over duurzaamheid op 'tallship' de Morgenster  van Sint-Maarten naar Amsterdam. 

 

18.05 uur

Van minder... (Dennis Storm)

Dennis is voormalig BNN  presentator (3 op Reis). Na jaren 'leven vanuit een koffer' leeft Dennis nu minimalistisch en heeft hij hier een boek over geschreven: Weg ermee. Dit boek ontvang je als je kiest voor  deelnamepakket 'Dennis'.

 

18.50 uur

Pauze 

 

19.05 uur

... naar duurzaam! (Jelle Derckx)

Jelle heeft als minimalist en   'growthinker'  een eigen visie ontwikkeld op duurzaamheid en dit uitgewerkt in zijn (op Bol.com met 4,7 sterren gewaardeerde) boek Verlangen naar minder.  Dit ontvang je als e- book als je kiest voor deelnamepakket 'Jelle'. 

 

19.50 uur

5-minute pitch TONII deelnemer

 

20.00 uur

Fair fashion (Bert van Son)

Bert is 'fair fashion' entrepreneur me  MUD jeans. MUD verkoopt/least  gerecyclede  jeans. Bij deelname aan het inspiratie-event ontvang je een voucher waarmee je - bij  lease van een jeans - de eerste 3 maanden  gratis je jeans draagt!  

 

20.45 uur

'Launch' TONII Tafel MVI (Peter)

 

20.50 uur

Afsluiting (Peter)