De slimste inkoper!

tonii community introduceert de web challenge De slimste inkoper!. In samenwerking met Nevi Kring Zuidwest organiseren we in het seizoen 20/21 vier afleveringen. De edities 1 en 2 vonden plaats september en november van 2020, de edities 3 en 4 staan gepland voor 16 maart en 15 juni 2021.

 

De web challenge is gebaseerd op de #toniitest die dagelijks op het Instagram account van tonii community wordt gespeeld. De slimste inkoper! omvat per aflevering tien thema's (rondes) van ieder vier vragen. In totaal worden er per aflevering dus veertig vragen gespeeld. 

 

De slimste inkoper! wordt georganiseerd in de vorm van een webinar in combinatie met een online 'voting system' (Mentimeter). Via de app (Mentimeter) kun je vervolgens - na invoer van de code van het thema - een antwoord kiezen. Voor je score telt niet alleen of je het goede antwoord geeft, maar ook de snelheid waarmee je dat doet. Wat doorslaggevend kan zijn bij een eventuele gelijke stand na tien ronden. 

 

Voor de winnaar van iedere aflevering ligt 100 euro klaar! De nummers 2 en 3 ontvangen een prijs van 50 respectievelijk 25 euro. Vind je het leuk om mee te doen met de edities 3 en 4 op 16 maart en 15 juni 2021? Schrijf je dan gratis in via deze link (inschrijven met een pseudoniem is toegestaan; wel graag je correcte mailadres vermelden)!

 

Tot slot: De editie van 16 maart zal worden voorafgegaan door een presentatie van Pieter van Dam over onderhandeltechnieken. Deze zal starten om 15.00 uur en eindigen om 15.50 uur waarna om 16.00 uur De slimste inkoper! zal starten.