Het slimste inkoopteam!

Na de succesvolle introductie vorig seizoen van de web challenges De slimste inkoper! en Het slimste inkoopteam! gaat tonii community in samenwerking met Nevi hier in het seizoen 21-22 mee door. De data hiervoor kun je vinden onder Agenda links onder het menu van deze pagina. Door op de betreffende datum te klikken kun je inschrijven voor De slimste inkoper! en/of Het slimste inkoopteam!

 

Beide web challenges zijn gebaseerd op de #toniitest die dagelijks op het Instagram account van tonii community wordt gespeeld. Per editie van De slimste inkoper! en Het slimste inkoopteam! worden tien thema's (rondes) van ieder vier vragen behandeld wat in totaal veertig vragen betekent. 

 

De slimste inkoper! en Het slimste inkoopteam! worden georganiseerd in de vorm van een webinar in combinatie met een online 'voting system' (Mentimeter). Via de app (Mentimeter) kun je vervolgens - na invoer van de code van het thema - een antwoord kiezen. Voor je score telt niet alleen of je het goede antwoord geeft, maar ook de snelheid waarmee je dat doet. Wat doorslaggevend kan zijn bij een eventuele gelijke stand na tien ronden. 

 

Voor de winnaar van De slimste inkoper! ligt naast de eer 100 euro klaar! De nummers 2 en 3 ontvangen een prijs van 50 respectievelijk 25 euro. Voor Het slimste inkoopteam! wordt separaat een wisselend prijzenpakket ter beschikking gesteld.

 

Tot slot: via de community blijf je op de hoogte van nieuws over De slimste inkoper! en/of Het slimste inkoopteam! en alle andere initiatieven van tonii community. Heb je nog geen toegang hiertoe? Meld je dan hier kosteloos aan. Je ontvangt dan tevens maandelijks de tonii update.