Het slimste inkoopteam!

Na het succes van De slimste inkoper! introduceert tonii community een teamvariant hiervan, nl Het slimste inkoopteam! Deze webchallenge vindt plaats op 2 maart a.s. om 16.30 uur en wordt in samenwerking met Nevi Zuid georganiseerd. 

 

Het slimste inkoopteam! wordt gespeeld met minimaal twee spelers die namens een organisatie de challenge doen en met elkaar overleggen over het goede antwoord. Het team wijst één speler aan die het feitelijke antwoord invoert op Mentimeter, een online voting applicatie en app (te downloaden in de App Store en Google Play). Vanzelfsprekend wordt ook de teamnaam (organisatienaam) ingevoerd in Mentimeter en niet de naam van de speler zelf. 

 

De web challenge is gebaseerd op de #toniitest die dagelijks op het Instagram account van tonii community wordt gespeeld. Het slimste inkoopteam! omvat tien thema's (rondes) van ieder vier vragen. In totaal worden er dus veertig vragen gespeeld die allen betrekking hebben op of relateren aan het domein van inkoop. 

 

Zoals aangegeven wordt Het slimste inkoopteam! georganiseerd in de vorm van een webinar in combinatie met een online 'voting system' (Mentimeter). Via de app van Mentimeter kun je vervolgens - na invoer van de code van het thema - een antwoord kiezen binnen de maximale beantwoordingstijd van één minuut. Voor je score telt niet alleen of je het goede antwoord geeft, maar ook de snelheid waarmee je dat doet. Het is dus van belang om de afstemming binnen het inkoopteam zo te organiseren dat zo snel mogelijk het juiste antwoord kan worden ingevoerd. Het bedenken van een slim proces hiervoor is dan ook een belangrijke succesfactor om hoog te eindigen in de challenge!

 

Voor het winnende inkoopteam is een mooie prijs beschikbaar gesteld door Nevi!

 

1e prijs: de eer van de titel 'Het slimste inkoopteam! #1. Plus vier kaarten voor het Nevi Lustrum event in november 2021 met de mogelijkheid om een eigen subsessie (of webinar) te organiseren rondom een eigen 'best practice', gefaciliteerd door Nevi.

 

2e prijs: vier 'awards' voor de 'runner up' en een Instagram 'take over' van een week op tonii community.

 

3e prijs: vier 'awards' en uiteraard een eervolle vermelding op de socials van tonii community en Nevi.

 

Vind je het leuk om met collega's of vrienden mee te doen met Het slimste inkoopteam? Schrijf je team dan gratis in via deze link!